Team

2021

Adri Roelse, Westkapelle

Wethouder Veere, hij woont in Westkapelle

Adri is vanaf maart 2020 wethouder van Veere en was sinds  2016 fractievoorzitter, raadslid en voorzitter van de commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen. Adri is ondernemer in de duurzame energie, samen met Christien heeft hij twee kinderen. Adri is geïnteresseerd in de plaatselijke samenleving en wil voor de gemeenschap een rol van betekenis vervullen in de raad van Veere. Afgelopen jaren heeft Adri zich actief bemoeid met burgers die vragen hebben over het functioneren van de gemeente Veere. De portefeuille ruimtelijke ordening, duurzaamheid en praktische dienstverlening zijn hem op het lijf geschreven.

Sylvia Sparreboom, Biggekerke

Fractievoorzitter en lid commissie Ruimtelijke ontwikkelingen (R.O.).

Sylvia woont met veel plezier in de Gemeente Veere. En houdt van de verscheidenheid van mensen, dorpen/steden, de natuur, toeristen, geschiedenis, dialecten en de vele heerlijke streekproducten. De gemeente Veere is voor haar een prettige omgeving om in te wonen, werken en te ontspannen. De ligging ten opzichte van België en de Randstad is prettig. Er is ruimte, rust en er zijn ook voldoende mogelijkheden om erop uit te kunnen trekken.

In een veranderende omgeving van Meer Samenleving en Minder Overheid vindt zij het belangrijk om de wensen en voorkeuren van u, als inwoner van de Gemeente Veere goed te vertegenwoordigen. Dus, laat van u horen en spreek haar aan.

José de Buck, Oostkapelle

Raadslid en lid van de commissie Ruimtelijke Ordening (R.O.), hij woont in Oostkapelle

José is lid van de commissie Ruimtelijke Ordening.
José woont met zijn vrouw en twee kinderen in Oostkapelle. Hij is agrarisch ondernemer uit Oostkapelle. Samen hebben zij een mini-camping en een akkerbouwbedrijf. Naast een mini-camping heeft José een bijdrage geleverd om een ruiterroutenetwerk van de grond te krijgen. Ook werkt José (parttime) bij de A(grarische) B(edrijfsverzorging). José is geïnteresseerd in ruimtelijke plannen en heeft een brede kijk op het landschap en de inrichting daarvan. Een praktische boer met een brede kijk op allerlei plannen die  in zijn netwerk voorkomen.

Lucia Hamelink-Menig, Veere

Lucia is secretaris van DTV. Zij werkte voorheen als zelfstandig ondernemer gericht op reìntegratie van werkloze mensen.

Cees den Hamer, commissielid MO

Albert van der Meulen Serooskerke

Adri Franke, Veere

Adri is grafisch ondernemer.

Aart-Jan Maljaars Zoutelande

Koen Minderhoud, Koudekerke

Koen is student aan de Chr. Agrarische Hogeschool in Dronten.

Riet Willemse, Aagtekerke

Riet werkte tot haar pensionering als administratief medewerkster en was ook actief in de plaatselijke evenementen commissie en het VVV.

Ans Landzaat, Zoutelande

Ans was voorheen onderneemster en actief in de dorpsraad Zoutelande.

Geert van der Leek, Serooskerke

Geert is belast met special tasks bij Kloosterboer.

Wim Bartels

Wim Bartels, Arnemuiden

lid DTV

Wim heeft een flink aantal jaren raadswerk gedaan en was tot mei 2020 voorzitter van DTV. Hij is privé nog bezig met allerlei vrijwilligerswerk. Wim vind het belangrijk dat de mensen van DTV zich inzetten voor de burgers van Veere en goed luisteren als die iets te vertellen hebben. De raadsleden zitten er namens de burgers om hen te dienen met Raad en Daad. Met een bescheiden administratiekantoor "Raad en Daad" helpt hij burgers met hun administratie, hij is tevens belastingconsulent.