Mensen

Onze kanjers voor de verkiezingen van 21 maart 2018!

Adri Roelse, Westkapelle

Wethouder Veere, hij woont in Westkapelle

Adri is vanaf maart 2020 wethouder van Veere en was sinds  2016 fractievoorzitter, raadslid en voorzitter van de commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen. Adri is ondernemer in de duurzame energie, samen met Christien heeft hij twee kinderen. Adri is geïnteresseerd in de plaatselijke samenleving en wil voor de gemeenschap een rol van betekenis vervullen in de raad van Veere. Afgelopen jaren heeft Adri zich actief bemoeid met burgers die vragen hebben over het functioneren van de gemeente Veere. De portefeuille ruimtelijke ordening, duurzaamheid en praktische dienstverlening zijn hem op het lijf geschreven.

Sylvia Sparreboom, Biggekerke

Fractievoorzitter en lid commissie Maatschappelijke Ontwikkelingen (M.O.) en Ruimtelijke ontwikkelingen (R.O.).

Zij woont met veel plezier in de Gemeente Veere. Ze houdt van de verscheidenheid van mensen, dorpen/steden, de natuur, toeristen, geschiedenis, dialecten en de vele heerlijke streekproducten. De gemeente Veere is voor haar een prachtige omgeving om in te wonen, werken en te ontspannen. De ligging ten opzichte van België en de Randstad is prettig. Er is ruimte, rust en er zijn ook voldoende mogelijkheden om erop uit te kunnen trekken.

In een veranderende omgeving van Meer Samenleving en Minder Overheid vindt zij het belangrijk om de wensen en voorkeuren van u, als inwoner van de Gemeente Veere goed te vertegenwoordigen. Dus, laat van u horen en spreek haar aan.

Stijn van Kervinck, Domburg

Stijn van Kervinck (1995) is in 2016 toegetreden tot de DTV fractie.

Het bestuur is met Stijn schriftelijk overeengekomen, dat hij uitsluitend voor DTV als raadslid in de raad van Veere gaat zitten. Jose de Buck zittend raadslid heeft om die reden zijn plaats op de lijst DTV beschikbaar gesteld.

Stijn heeft eind februari 2020 bedankt als lid van DTV. Hij vertegenwoordigt nu zichzelf in de raad, met stemmen van DTV. Zoiets wordt ook wel zetelroof genoemd.

 

José de Buck, Oostkapelle

Raadslid en lid van de commissie Ruimtelijke Ordening (R.O.), hij woont in Oostkapelle

José is lid van de commissie Ruimtelijke Ordening.
José woont met zijn vrouw en twee kinderen in Oostkapelle. Hij is agrarisch ondernemer uit Oostkapelle. Samen hebben zij een mini-camping en een akkerbouwbedrijf. Naast een mini-camping heeft José een bijdrage geleverd om een ruiterroutenetwerk van de grond te krijgen. Ook werkt José (parttime) bij de A(grarische) B(edrijfsverzorging). José is geïnteresseerd in ruimtelijke plannen en heeft een brede kijk op het landschap en de inrichting daarvan. Een praktische boer met een brede kijk op allerlei plannen die  in zijn netwerk voorkomen.

Jan Geldof, Vrouwenpolder

 

Uw stem in het gemeentelijk beleid !

Lucia Hamelink-Menig, Veere

Lucia is secretaris van DTV. Zij werkte voorheen als zelfstandig ondernemer gericht op reìntegratie van werkloze mensen.

Albert van der Meulen Serooskerke

Adri Franke, Veere

Adri is grafisch ondernemer.

Aart-Jan Maljaars Zoutelande

Marcel Steketee, Domburg

Marcel was wethouder tot maart 2020

Koen Minderhoud, Koudekerke

Koen is student aan de Chr. Agrarische Hogeschool in Dronten.

Riet Willemse, Aagtekerke

Riet werkte tot haar pensionering als administratief medewerkster en was ook actief in de plaatselijke evenementen commissie en het VVV.

Ans Landzaat, Zoutelande

Ans was voorheen onderneemster en actief in de dorpsraad Zoutelande.

Geert van der Leek, Serooskerke

Geert is belast met special tasks bij Kloosterboer.

Rommert van der Meer, Meliskerke

Rommert was voorlichter rundveehouderij bij het Ministerie van Landbouw en kent alle rundveebedrijven in een groot deel van Zeeland.

Wim Bartels

Wim Bartels, Arnemuiden

lid DTV

Wim heeft een flink aantal jaren raadswerk gedaan en was tot mei 2020 voorzitter van DTV. Hij is privé nog bezig met allerlei vrijwilligerswerk. Wim vind het belangrijk dat de mensen van DTV zich inzetten voor de burgers van Veere en goed luisteren als die iets te vertellen hebben. De raadsleden zitten er namens de burgers om hen te dienen met Raad en Daad. Met een bescheiden administratiekantoor "Raad en Daad" helpt hij burgers met hun administratie, hij is tevens belastingconsulent.